NADA OBRIĆ: : Kad sam pevala Titu, bilo je ko na daći!

Zabava

29.08.2017

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić u emisiji "150 minuta" na TV Prva, otkrila kako je izgledao njen susret sa doživotnim predsednikom SFRJ Josipom Brozom Titom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Obrić

- Bila sam pozvana da pevam za Tita, a tada sam radima u opštini kao pravnik. Čula sam da su mi i čukun dedu proveravali da bi mogla zapevati. Stigli smo tamo, svako je imao svoj red, a ja sam izmolila njegove ljude da samo malo virnem šta se dešava, a atmosfera kao na daći. Kao da sam došla pevati na parastosu. Kada sam izašla snimim ja neki sto, popnem se i počnem da pevam. Svi šoku, čekaju Titovu reakciju, kad on zapeva sa mnom. POsle nastupa došli su ljudi iz protokola i tražili mi da se vratim da pevam još za Tita. Ja sednem pored njega i ne razmišljajući zapevam jedan bećarac sa tekstom " Joj svi bećari, žene oteraše, a kaki si ti još svoju nisi", a on je tada bio u najvećoj frci sa Jovankom - ispričala je pevačica.

 

Pogledajte video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading