Sve za ljubav: Snežana Đurišić svom nevernom dečku plaća alimentaciju za vanbračno dete!

Autor: Alo.rs

Zabava

24.04.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević ima vanbračno dete koje je dobio pre tri godine sa jednom studentkinjom. Snežana Đurišić je upućena u celu tu priču, a kao prava devojka, umesto svog izabranika obilazi njegovo dete i plaća alimentaciju.

RepublikaFoto: instagram.colm/snezana.djurisic_
Vanja i Snežana...

Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Kako joj je priznao, on se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkriva izvor.

- Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju - ispričao je izvor blizak folk pevačici i njenom partneru. 

Milošević je pre dve godine započeo vezu sa Đurišićevom, a ubrzo se porodila njegova bivša devojka i rodila ćerku.

Čak kada je Milošević upao u finansijsku krizu Đurišićava mu je pomogla oko plaćala alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

24.04.2019 11:05

Da li će da mu da pare i za izdržavanje švalerke?