Goga Sekulić: Ranije sam se tukla, sad sve kuliram!

Autor:

Zabava

24.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić doputovala je iz Ciriha kako bi u Beogradu snimila novi rimejk spot za svoju pesmu "Seksi biznismen", pa je u razgovoru za Srpski telegraf otkrila da je ranije umela da se potuče kad je neko iznervira, ali to više sebi ne dopušta otkad je postala majka.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Goga snimila novi spot...

Sekulićka je priznala da ima kratak fitilj u situacijama kada nešto ne ide po planu ili kada neko ne poštuje njeno vreme, pa ume da odreaguje eksplozivno.

- Neko sam ko voli da sve ispred sebe ima crno na belo, pa je normalno da me bilo koja neorganizacija iznervira. I na snimanju spota umem da planem kad nešto ne ide onako kako je dogovoreno. Dok sam bila mlađa i na početku karijere, umela sam da se pobijem bez razmišljanja jer sam imala mnogo kratak fitilj, ali sada reagujem drugačije. Sad ne dozvoljavam da me bilo šta izbaci iz takta. Valjda je to od trenutka kad sam postala mama, a i smirila sam se pored svog supruga Uroša - rekla je Goga za naš list.

Sekulićka je priznala i da ne bi bilo loše kada bi sa svojom dobrom drugaricom i koleginicom Anom Nikolić snimila duetsku pesmu s obzirom na to da Paraćinka uveliko sprema novi album.

Sekulićeva: Moj duet sa Anom Nikolić bi bio pun pogodak

- Redovno se čujem sa Anom i mislim da će njen novi album da bude pravo ludilo! Ona i ja smo privatno vrlo bliske, pa mi je ispričala jednim delom šta publici sprema. Naš duet bi bio pun pogodak, mislim da bi nastao haos kad bismo nas dve snimile pesmu! Možda se jednog dana i to desi, videćemo, ima vremena. Za sada sam zadovoljna svojom karijerom, koja je duga skoro dve decenije, iza mene je mnogo rada i truda, a isto toliko mi tek predstoji - rekla je Goga.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Goga prpema novi hit...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

24.04.2019 10:05

Видели смо је у ријалитију. Прво вече је изачена због насиља.