BIZARNO: Gvinet Paltrou prodaje jaja od žada za vaginu

Autor:

Zabava

29.08.2017

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veb stranica glumice Gvinet Paltrou pod istragom je zbog lažnog oglašavanja i saveta opasnih po zdravlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tako lepa, a takav prevarant: Gvinet Paltrou

Naime, dva okružna tužioca iz Kalifornije podnela su postupak u ime Agencije za hranu, lekove i zdravlje protiv glumice Gvinet Paltrou jer, kako kažu, proizvodi koje prodaje ozbiljno mogu da naštete zdravlju i tu stranicu treba ukinuti.

Glumičina lajfstajl stranica Goop, koja nudi savete, članke, ali i kupovinu proizvoda, tokom godina je plasirala niz kontroverznih ideja i "noviteta".

Preko Goopa mogu se kupiti jaja od žada koja "umetanjem u vaginu sprečavaju prolaps materice i poboljšavaju seksualni život".

Osim bizarnog proizvoda za vaginu, u Goopu tvrde da je najbolji lek za hroničnu nesanicu hodati bos, prodaju parfem koji "dokazano poboljšava memoriju i deluje kao antibiotik". Pre nekoliko meseci Goop je napala i NASA jer su za 100 evra prodavali nalepnice za kožu koje "poboljšavaju vaše bionergetsko polje" te su tvrdili da je proizvod razvila NASA.

Svemirska agencija na to je rekla kako je to hrpa gluposti i pozvala javnost da ne nasedaju na pseudonauku. Paltrou, inače izdanak poznate holivudske porodice i dobitnica Oskara, u intervjuima brani svoje stavove.

S druge strane, ginekolog Džen Ganter tvrdi da se ovakvim savetima i prozivodima mora stati na kraj.

- Orošavanje vagine, guranje jajeta od žada ili umetanje kristala protiv neplodnosti. To je ne samo suludo, nego i opasno. Sećam se da su svojevremeno prodavali i prašinu s Meseca za bolji seks, neko tome mora da stane na kraj - kaže ginekolog Ganterova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading