(VIDEO) Potvrdili romansu: Lukas posetio Šaviju u Novom Sadu, ne odvaja se od svoje nove devojke!

Autor:

Zabava

23.04.2019

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas posetio je svoju devojku Natašu Šaviju u njenom novootvorenom butiku garderobe koji se nalazi u Novom Sadu, pa je u crnom odelu rešio da prošeta radnjom!

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/ST/D.KADIĆ
Potvrdili romansi... Aca i Šavija...

Naime, modna kreatorka je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila nekoliko slika i kratak snimak na kom se vidi kako Lukas šeta radnjom u kojoj je mahom Natašina nova kolekcija, a kako je dugo najavljivala otvaranje svog objekta u ovom gradu, nije se sumnjalo da će pevač biti među prvima na otvaranju.

 Aca u radnji razgledao stvari, a Šavija ga slikala

- Jel ima neko nešto protiv što sam ovde? Ne morate ni da dolazite u butik, sve ću ja da kupim! - čuje se kako Aca priča na snimku koji je Šavija objavila na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? ZMAJ JOVINA 26 • NOVI SAD • 16h-20h • ☎️ +381 63 8342 486 @natasasavijacouture

A post shared by Nataša Šavija|Fashion designer (@natasa.savija) on Apr 21, 2019 at 6:56am PDT

U lokalu na čijem je pompeznom otvaranju bilo dosta ljudi, dominirali su cvetni aranžmani koje je Nataša posebno naručila da ukrase njenu radnju i početak novog biznisa, a svakako da je najveću pažnju okupljenih privukao dolazak folk zvezde. Nataša je objavila nekoliko fotografija Lukasa iz radnje kako u sakou razgleda stvari, pa je napisala adresu na kojoj se nalazi njen izlog.

Par je ovim samo potvrdio svoju ljubavnu romansu, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, pa nema sumnje da, kako vreme prolazi, pevač više ne želi da svoju vezu sa brinetom drži u strogoj tajnosti, pa se od otvaranja njenog lokala sve više pojavljuje slobodno na javnim mestima.

Podsećamo, Aca i Nataša već neko vreme uživaju zajedno, pa ona većinu svog vremena provodi u folkerovom stanu na Voždovcu, gde je prebacila i stvari. Oni zajedno odlaze i u Novi Sad, s obzirom na to da će Šavija u ovom gradu ubuduće imati puno obaveza zbog novog lokala i modne linije koju predstavlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

23.04.2019 06:28

Kako može javna ženska da bude devojka? Nikako ne može.