Ajfonka zgrožena lažnim moralisanjem: Maca je poštenija od onih koji je pljuju

Autor: Alo.rs

Zabava

22.04.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon progovorila je aktuelnoj aferi elitne prostitucije, pa javno osudila sve devojke koje se obavijaju lažnim moralom, a nemaju pokrića za to. Starleta je pomenula rijaliti učesnice, a Macu Diskreciju izdvojila je iz "tabora" kao najpošteniju među njima.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Progovorila o lakim devojkama...

Ajfonka se zgražava lažnog moralisanja, pa je kao najbitnije u svemu navela kakav je neko prema njoj kao čovek. Ona je priznala da ne zna da li se ili ne Maca bavi pomenutim poslovima, ali je otkrila da kada se sretnu na ulici, uvek se redovno jedna drugoj jave. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Senada Nurkić (@senadanurkic_) on Apr 10, 2019 at 11:41am PDT

 

- Pitali su me za te devojke u rijalitiju, i ja sam se osvrnula na prethodnu Zadrugu, gde su svi pljuvali, govorili ulazi Maca prostitutka, a ta devojka se pokazala kao najpoštenija u tom trenutku tamo, najveći čovek, davala svima stvari, bila tu, niti intimnih odnosa pred kamerama, ni ništa, a kao Maca najgora. Ja ne volim nepravdu, ne volim da kao gore pričaju o boljima. Ta Maca, radi ili ne radi, ja u to ne ulazim, meni je bitno kakav je neko prema meni. Ta devojka se meni uvek lepo javi, sretnemo se na ulici. Smatram da je mnogo bolja od ovih poštenijih koje je pljuju - ispričala je Tijana. 

- Nemoj mi glumiti poštenje, nemoj mi glumiti ludilo, a nemaš pokriće za to - ispričala je Ajfonka sigurna u sebe. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

22.04.2019 19:11

На улици се сретну и јаве се. На радном месту. Колегинице се бране.