Duško podneo papire za razvod od JK!

Autor:

Zabava

22.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić podneo je papire za razvod braka od Jelene Karleuše, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Duško i Jelena...

Naime, fudbaler koji sada boravi u Kini, gde igra za fudbalski klub Gvangžu je sačekao da prođe 40 dana od smrti Divne Karleuše kako bi ženi Jeleni uručio papire za razvod.

- Znalo se od samog početka da Tošić neće oprostiti prevaru JK niti da će preći preko svih skandala koji se tiču Ognjena Vranješa i njegove žene - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da je ovaj bračni par pokušao da prebrodi razne udare, ali na ovo sa Ognjenom Tošić nije mogao, a da ne reaguje.

- Karleuša je u početku bila imuna na sve priče i dešavanja, najviše zbog porodice. Oboje su se pravili kao da se ništa ne događa i da u njihovom braku nema trzavica. Međutim, nakon raznih prepiski sa Vranješem, on joj je već tada rekao da će razvod biti brz.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes
Ognjen i Jelena...

Kako dalje saznajemo, Dušku je bilo veoma teško da baš u trenutku kada je Divna umrla tako nešto predoči Jeleni, pa je zbog toga odlučio da prođe određeni vremenski period

Smrtni slučaj u porodici Duška stopirao u nameri da se još brže razvede

- Nakon tih skandala, Divna je ubrzo umrla, što je Duška stopiralo u nameri da se razvede. On je zaista postupio ljudski, pustio je da prođe 40 dana i nakon toga je završio sa Karleušom, koja se nije mnogo bunila kada joj je saopštio da ne može s njom da ostane i da je kraj - rekao nam je naš izvor blizak Tošiću i pop zvezdi.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Tošić čekao da prođe 40 dana od Divnine smrti...

Podsetimo, skandal koji je početkom godine izazvala Jelena zbog dopisivanja sa fudbalerom Vranješem veoma je potresao njenog muža, kao i celu porodicu. Iako se trudio da bude pribran i smiren, to nikako nije mogao pošto je vest o Karleušinom neverstvu obišla region. Takođe, afera pevačice i mladog fudbalera dospela je i u medije u Kini, gde je Karleušin muž baš tada potpisao višemilionski ugovor za njihov klub Gvangžu. Duško je pokušao potpuno da se izoluje iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave sa Jelenom, kada joj je našao poruke u telefonu, otišao u Kinu i time joj stavio do znanja da neće sačuvati brak. Pokušali smo da dobijemo odgovor od Karleuše, kao i od Tošića, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Duško, Jelena, Ognjen...

 

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena i Duško se otpratili na Instagramu!

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić više nisu prijatelji na društvenoj mreži Instagram. Naime, u subotu su domaći mediji preneli vest da je Duško otpratio suprugu na Instagramu, a juče mu je pevačica uzvratila udarac. Na Jeleninoj listi profila koje prati na društvenoj mreži Instagram Duška više nema. Broj ljudi koje Jelena prati na Instagramu sa jučerašnjih 37 smanjio se na 36, a Duškovo ime više se ne nalazi među njima. Nijedno od njih se nije oglasilo povodom ovoga, ali je jasno da ne sluti na dobro.

Kada je u januaru ove godine počeo skandal u vezi sa navodnom Jeleninom aferom sa Duškovim kolegom, počela su da kruže priče da je Tošić podneo papire za razvod braka, a pevačica je ove navode demantovala. Tada je i poslednji put Duško objavio fotografiju sa suprugom. Tošić je bio podrška Jeleni tokom sahrane njene majke Divne 6. marta ove godine, a sledeći i jedini put kada su se pojavili zajedno bilo je početkom ovog meseca na Dedinju, gde je planirano da se par preseli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

22.04.2019 10:13

Dobro da se najzad dozvao pameti. Šta će krava.

Odgovori 12 1
Ana

24.04.2019 09:28

Konacno! E pa ne ide jedan da je izdrzava, a drugi da ....