Iskrivljena od alkohola svađala se s dečkom: Koleginica Andreane Čekić prisustvovala njenoj raspravi s momkom!

Autor: Svet

Zabava

21.04.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić u centru je skandala od kada je supruga njenog dečka iznela u javnost kako joj je pevačica preotela muža. A sada se oglasila i Andreanina koleginica Nataša Matić i ispričala detalje incidenta u jednoj kafani.

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Sad je i koleginica napala... Andreana sa dečkom Markom Miloševićem
Foto: instagram.com/natasamatic1454
Nataša Matić

- Doživela sam veliku neprijatnost od Andreane Čekić. Ničim izazvana, ona je napravila haos, ne znam šta joj je bilo, moža je poludela kada je videla mene pošto smo imale istog dečka, Acu Čergara, muzičara, pa je možda i dalje ljubomorna na mene“, započinje priču pevačica koja je prisustvovala sceni, i nastavlja: Andreana je bila iskrivljena od alkohola. Bila je sa svojim dečkom ili ljubavnikom, ne znam šta joj je. Kada sam ušla u kafanu sa prijateljima, ona je počela ironično da viče moje ime i prezime. Taman što smo naručili piće, Andreana i Marko započeli su svađu jer je valjda on gledao u našem pravcu. Onako pijana, počela je da se raspravlja sa njim, a posle tog haosa on je prišao do našeg stola, zgrabio sto i bacio ga na pod. Ja sam ostala u šoku! Mogao je da me povredi ni krivu ni dužnu. Ma ceo sto je bacio na pod! A zamislite, Andreana je sve to gledala i smejala se! Ona je zlo, dno dna od osobe. Nema ko nju nije vucarao i razvlačio po Beču - naglašava Nataša. 

RepublikaFoto: e-stock
Andreana i Marko

Matićeva ogorčeno dodaje da Andreana ima nešto protiv nje, ali da ona ne zna šta je u pitanju.

- Možda je to zbog bivšeg dečka jer sam bila sa Acom, kao i ona, mada to je davno prošlo, nema tu više ništa. Ko zna, možda joj je u podsvesti ostala ljubomora prema meni. Šta god da je, ja sam istraumirana zbog njene svađe sa Markom. Srećom, nisu me povredili, nisu ni mog prijatelja, ali ona treba da ide na psihijatriju da se leči. Ostala je i bez muzičara jer niko neće više sa njom da radi, ona je, bre, zlo jedno! Samo pravi skandale i razvodi muškarce, po tome je poznata - kaže Nataša, koja je zvezda romskih svadbi po dijaspori.

Podsećanja radi, Čekićeva je pre izvesnog vremena objavila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića, a onda se oglasila žena njenog dečka i otkrila da joj je Andrena otela muža. Za sve ovo, Andreana je okrivila svog bivšeg supruga Ivana, navodeći da je to uradio jer je ostao bez finansijske podrške s njene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading