Poslala joj skupoceni poklon: Karleuša se posle 15 godina pomirila sa Gogom Sekulić!

Autor:

Zabava

21.04.2019

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme pomirila se sa mnogim svojim koleginicama sa kojima je bila u svađi, a počela je od Dare Bubamare.

RepublikaFoto: instagram.com
Goga Sekulić i Jelena Karleuša zakopale ratne sekire...

Karleuša se sa Darom pomirila kada je Bubamara pripremala koncert u Kombank Areni, Jelena joj je tada pritekla u pomoć, podržala je i nastupila zajedno s njom.

Foto: Prntscrin
Karleušin gest oduševio Gogu...

Ovoga puta "zakopala je sekiru" sa Gogom Sekulić, a lep gest koji je Karleuša učinila prema njoj, pevačicu je zaprepastio. Naime, Jelena je po zajedničkoj stilistkinji poslala dva para čizama Gogi Sekulić koja je ovim potezom bila dirnuta:

- Karleušu je nedavno posetila stilistkinja Marina Simić i pevačica ju je pitala koga stilizuje sa estrade. Dobila je odgovor da trenutno radi s Darom Bubamarom i priprema stajling Gogi Sekulić za novi spot za remiks pesme 'Seksi biznismen', koju snima sa Cobijem. Jelena je prvo zanemela, da bi zatim rekla: 'Evo, pošalji joj jedan poklon od mene' i dala joj dva para skupocene obuće iz Amerike. Očigledno je nestala mržnja i bes koju su osećale jedna prema drugoj, ipak je od toga prošlo dosta godina - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da će se pevačice sigurno sresti prilikom prvog Goginog dolaska u Beograd.

Foto: printscreen/TVPRVA
Goga prihvatila poklon...

- Goga je oduvek bila lafica i sigurno će pozvati Jelenu da joj se lično zahvali jer poštuje lepe gestove, pogotovo od ljudi od kojih to ne očekuje. Koliko je šokirana Jeleninim ponašanjem, toliko joj je i drago. Na kraju krajeva, te njihove svađe bile su deo šou-biznisa. Privatno su slične i nema sumnje da bi mogle da se druže - završava naš izvor, čije navode nam je potvrdila i Sekulićeva.

- Tačno je. Zahvaljujem se Jeleni - kratko je odgovorila pevačica, dok je njena koleginica ostala nedostupna.

Karleuša je inače na prošlogodišnjem koncertu Dare Bubamare izjavila da je Goga dobar čovek, da bi Sekulićeva nakon toga rekla da bi joj pružila ruku pomirenja. Ovo nije prvi pokušaj mirenja, budući da je Jelena čestitala Gogi kada se 2013. godine udala za Igora Ramovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading