"Četnikušo, treba te ubiti": Kija Kockar dobila jezive pretnje, odmah se obratila javnosti!

Autor:

Zabava

17.04.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar podelila je status jednog novinara koji joj je posvetio stori na Instagramu veoma neprijatnog sadržaja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Kija Kockar...

Ona je izrazila svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog novinara koji je prema njenim rečima i ranije pisao neistine o njoj, a mnogi su je u tome podržali.

- Veoma si mi smešna. Nema potrebe da se stidim svog klipa od pre 12 godina (period odrastanja, srednje škole). Sada ti se obraća nekо ko је iznad tebe svetlosnu godinu. Ti si jedna nevaspitana, nepismena i ojađena prostitutka koja је postala poznata јег је preko пје ргеšlo роlа televizije (producenti, snimatelji, tonci, urednici - dokaz propasti). Najgore је što si ti jedna četnikuša, ponavljam četnikuša. koju је NATO trebalo prvo da ubije u bombardovanju 1999. godine! Ti si dno dna po kojem ja svakodnevno gazim. Nakazo! Obrazuj se i nauči da pevaš I poruči svom debelom krmku bivšeg-sadašnjeg muža da mi se oboje možete sageti do j.ja - napisao je ovaj novinar, a Kija mu poručila:

- Hvala lepo od novinara tabloida iz Sarajeva. Doviđenja, prijatno, pa neka se naši mediji pozabave šta pišu njihove kolege. Poziv na mržnju i ubistvo.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

17.04.2019 20:29

Da li je to mržnja ili fašizam?