Uhapšena Zoranah: Blogerku po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" odvela policija!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

17.04.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah privedena je juče na aerodromu "Nikola Tesla", nakon što je doputovala u Beograd.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zorana Jovanović...

Prema rečima izvora, blogerki je prilikom pasoške kontrole rečeno da mora da pođe s policijskim služebnicima, a nakon kraćeg zadržavanja u policijskim prostorijama na aerodromu ona je puštena.

- Sve se desilo oko 19.30. Zorannah je sletela u Beograd i tada su joj policajci rekli da mora da pođe s njima. Videlo se da joj je veoma neprijatno i da je zbunjena, a došlo je i do kraće prepirke između nje i policajaca. Ispostavilo se da je blogerka zadržana zbog prekršaja koji je ranije napravila, ali se nije odazivala na pozive suda - objašnjava izvor i dodaje da je postojala mogućnost da ona maricom bude odvedena u Prekršajni sud, ali to se nije dogodilo.

- Nakon razgovora s policijskim službenicima njoj je uručen poziv i rečeno joj je da se ujutro obavezno javi u sud, tako da je puštena nakon pola sata - kaže izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

18.04.2019 08:28

Tako kada se pravi bahata i ne odaziva se na sudski poziv. Mene bi odvezla Marica, besplatno.