Drhtim kad vidim dobro muško: Lepa Lukić i dalje aktivna!

Autor:

Zabava

18.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić priznala je da i dalje ima osećanja prema muškarcima, a neretko i zadrhti kada primeti nekoga ko joj se dopada.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić...

Iako uveliko gazi ka devetoj deceniji života, pevačica ne krije da voli da se zagleda u lepo muško i da joj srce žestoko zalupa u tim momentima.

Lepa: Hvala bogu da ni u ovim godinama nisam ostarila, ja to vidim. Mene jure mlađi

- Ja pogledam nekog zgodnog muškarca, ali to samo ja u mojim mislima znam da ga gledam, da ne primeti neko pored mene. Ne sme niko da zna, nikome ne kažem. Još uvek mi srce zaigra. Imam osećaj kao da mogu ponovo da se zaljubim. Mogu da se platonski zaljubim u nekoga i da mi je simpatičan, da ga pozovem telefonom, ali on ne sme da oseti da ja želim nešto više - priznala je Lepa, koja dalje navodi da je ona u mladosti bila prelepa i da je sada strah kada se seti kakva je lepotica bila.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nekada bila prava lepotica...

Nikome oko mene ne kažem kada vidim zgodnog tipa, a srce mi zaigra. Imam osećaj da mogu da se zaljubim, rekla nam je pevačica

- Kada se vratim u prošlost, prosto se uplašim koliko sam bila lepa devojka. Hvala bogu da ni u ovim godinama nisam ostarila, ja to vidim. Mene jure mlađi i sada, ali ja ne želim to, jer mi ne dozvoljavaju godine da se zabavljam sa mladim muškarcem. Ne bih se sramotila nikada na takav način - iskrena je Lepa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

18.04.2019 08:25

Baba Lepa Lukić od preko 79 godina drhti kad vidim dobro muško? Možda drhti od hladnoće ili slabe cirkulacije.

Odgovori 15 1
Đurđe

18.04.2019 10:09

Lepa traži da muškarac mora da bude glup, šta će joj pametan? Treba joj glup, tunjav, da može da radi šta hoće. Da ona sa njim upravlja kako ona hoće, da ona bude glavna i vodi glavnu reč. NE ZNA DA GLUPI ZNAJU I DA BIJU JER SU GLUPI.