Kija Kockar započinje svetsku karijeru? Evo ko će joj pomoći u tome!

Autor:

Zabava

17.04.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kristina Kija Kockar stekla je veliku popularnost učešćem u rijalitiju "Zadruzi", a nakon pobede ona samo niže uspehe. Snimila je nekoliko pesama do sada koje su naišle na odličan prijem kod publike, ali priznala je da bi volela da ostvari svetsku karijeru, a to, kako sama kaže, može da ostvari sa popularnim dvojcem Jalom i Bubom.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kija Kockar...

- Ja bih volela, ali da snimimo stranu pesmu, da se probijemo na strano tržište. Jer sam sigurna da imamo potencijalna i oni i ja, tako da bih volela da snimimo nešto na engleskom jeziku - rekla je Kija u emisiji Premijera. 

Iako je donedavno bila u vezi, pevačica je otkrila da je sama, ali da je i dalje u kontaktu sa bivšim dečkom kog nije predstavila javnosti. 

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Sa njima želi da ostvari svetsku karijeru, Jala i Buba...

- Jesmo u kontaktu, ali nismo u vezi, trenutno sam se dešavaju stvari koje okupiraju našu pažnju. Bila sam zaista srećna, sada sam u nekom začaranom krugu kada je posao svaki dan nešto, milion obaveza... - rekla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

17.04.2019 10:42

Želim joj svu sreću. Ali mora da obrati pažnju na tonsku obradu pesama. Nisam zadovoljna tehnikom koja snima njene pesme. Tonski studio je najslabija karika.

Odgovori 16 0