Videla joj se tuga i na licu i na telu: Dragana Mirković otkrila koliko je Karleušu pogodila majčina smrt!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

17.04.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković velika je prijateljica Jelene Karleuše, a bila je bliska i sa njenom majkom Divnom, koja joj je bila velika podrška na početku karijere.

RepublikaFoto: Prntscrin, instgram.com
Dragana otkrila koliko je Jelenu slomila majčina smrt...

Pevačica je sada otkrila i da li se čula sa Jelenom nakon smrti njene majke, kao i koliko je pop pevačica teško podnela ovaj gubitak. Mirkovićeva je priznala da ju je prizor koji je videla kada je ugledala Karleušu rastužio:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Veoma teško podnela gubitak... Jelena na sahrani majke Divne

- Ne umem da vam objasnim kako je to Jelena podnela... Uostalom, nije podnela. Kad sam je videla... nemam reči... Tačno se na njoj videla tuga, ne samo na licu, nego na kompletnom telu, pojavi... Koja je to tuga, koji je to slom. Kao da joj se čitav život slomio... One su bile vezane ne samo kao majka i ćerka, već na svim aspektima života - rekla je folk zvezda.

Dragana je na početku svoje karijere dobila vetar u leđa od Divne sa kojom je radila prve intervjue na tada najpopularnijim radijskim stanicama na koja je radila Krleušina majka.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mirkovic
Dragana Mirković

- Jako mi žao, Divnu sam znala od početka karijere... kako me je dočekala kada sam imala prve intervjue. Ipak sam bila devojčica od 15 godina koja je imala strah od mikrofona, javnosti... Meni je značilo što je Divna videla u meni dveojčicu kojoj treba podrška, zbog čega sam joj večno zahvalna - rekla je Dragana sa velikom tugom u očima.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Ljudi su je zaista voleli, a i ona njih... Divna Karleuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading