Vesna Zmijanac sve slagala: Evo dokaza da je pevačica imala firmu!

Autor:

Zabava

17.04.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac tvrdi da nikada nije bila vlasnica izdavačke kuće "Niki", preko koje je prevarila svoje kolege i autore pesama sa albuma "Svatovi" iz 1991.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vesna Zmijanac uhvaćena u laži...

Upitana da prokomentariše navode o toj aferi, ona je rekla da nema pojma o čemu je reč i da je oduvek imala saradnike i ljude zadužene da vode njenu karijeru. 

- Nikad nisam imala firmu, pa ne znam o čemu se radi. Nisam imala potrebe da imam firmu, tako da su uvek drugi mislili o nekim stvarima. Ovo vam je jedina istina, nikad nisam imala firmu, tako da ko otvara, zatvara, kao što mnogo pišu što nema veze sa mnom, ja to više i ne pratim - izjavila je ona za "Premijeru".

Foto: printskrin.com
Crno na belo...

Vesna Zmijanac ipak nije govorila istinu. Prema podacima sa sajta Discogs, na kojem se nalazi baza objavljenih albuma izvođača iz celog sveta, jasno se vidi da je pomenutu ploču "Svatovi" 1991. godine objavila izdavačka kuća "Niki" u koprodukciji sa "Komunom".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ipak je imala firmu... Vesna

A prema podacima sa ovog sajta vlasnici diskografske kuće bili su Vesna i njen tadašnji suprug Vlada Jovanović, otac njihove ćerke Nikolije po kojoj su firmi i dali naziv. 

Vesnu su za neisplaćivanje autorskih honorara za album "Svatovi" tužili saradnici Dragan Aleksandrić, Dragan Laban i Tomica Miljić, a njihove izjave objavljene su u časopisu "Sabor" još 1992. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading