JK uhvaćena sa lekovima: Pevačica bez ovoga ne može!

Autor:

Zabava

16.04.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se vratila na snimanja emisije "Zvezde Granda" posle pauze zbog smrti majke Divne, a sada je počela i da radi sa kandidatima.

RepublikaFoto: Youtube.com/ Zvezde Granda
Jelena Karleuša...

Pevačica je članica žirija ovog muzičkog takmičenja, a mnogo kandidata je odabralo da im baš ona bude mentor. U tome joj pomažu i pevačice Ivana Peters, a od sada i Mira Škorić.

Na iznenađenje mnogih, Karleuša je srdačno prihvatila Miru u svoj tim i raduje se novim pobedama. Njih tri su uživale zajedno i pozirale za kamere u tonskom studiju "Zvezda Granda", spremne za radne pobede.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste kutija sa lekovima koja se nalazila na stolu tačno ispred Jelene Karleuše.

Foto: instagram.com/miraskoricofficial
Slika sve govori...

Poznato je da je folk diva nakon afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem dolazila na snimanja, noseći sa sobom magnezijum, čije je jedno od osnovnih svojstava da smanjuje stres, te se pretpostavlja da je i sada u pitanju isti lek, obzirom da se pevačica još uvek oporavlja od nemilog događaja koji se dogodio početkom marta tekuće godine.

Foto: Estok/Miloš Rafilović
U ruci drži lek, prvo pojavljivanje JK u javnosti nakon porno afere...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading