Mirza Selimović i Milica Todorović skinuli jedno drugom zvezde sa neba: Pronašli smo se!

Zabava

15.04.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović i Mirza Selimović ukrstili su glasove po prvi put i to u emotivnoj baladi "Avet" koja je danas ugledala svetlost dana. Numera o ljubavi dvoje ljudi koji su neizmerno vole, ali koji ipak ne mogu da budu srećni zajedno, je sudeći prema prvim komentarima već ostavila mnoge bez daha.

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ
Objavili "Avet"... Milica i Mirza

Tekst "Aveta" će otopiti čak i najtvrđa srca, dok su vrhunski vokali pobednika Zvezda Granda ovoj pesmi dali posebnu emociju.Poslednjih godina desilo mi se nekoliko bržih pesama, a kada je "Avet" došao do mene znala sam da je idealno vreme za jednu emotivnu baladu. Mirza je predivan mladić, koji je izuzetno lepo vaspitan, a pre svega sjajan vokal. Mislim da će ljudima dodatno biti interesantno i to što smo oboje pobednici najvećeg muzičkog takmičenja kod nas.

Milica i Mirza snimili su i spot za pesmu"Avet", a pevačica se u njemu pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Ipak ističe da njen dečko koreograf Miloš Paunović nije bio ljubomoran na scene koje su imali, kao ni na provokativan izgled koji je ispratio ekranizacju ove numere, i da joj je naprotiv pružio punu podršku.

RepublikaFoto: NEMANJA DEDOVIĆ
Miloica Todorović...

- Moj Miloš je i ovaj put deo tima koji pobeđuje, tako da njega ne menjam ni u emotivnom, a ni u poslovnom smislu. Učestvovao je u režiji spota i njegovi saveti su nam bili dragoceni - izjavila je Todorovićeva.

RepublikaFoto: NEMANJA DEDOVIĆ
Uklopili se... Milcia i Mirza

Mirza je istakao da su Milica i on već dugo bili u potrazi za zajedničkom pesmom, ali da su se tek sada kockice poklopile.

- Treća sreća je bila u pitanju. Nismo želeli da snimimo nešto tek reda radi, već smo dugo tragali, dok se nisu uklopili i tajming i pesma koja nas je oboje jednako oduševila. Milica je neko koga jako cenim i poštujem. Poseduje posebnu energiju i harizmu, jednostavno pleni pojavom i glasom. Miloš je učinio da i spot nimalo ne zaostaje za samom pesmom.

Za muziku i tekst bila je zadužena Aleksandra Milutinović, a aranžman su radili Vladan Popović i Marko Milatović, dok je video ekranizaciju radio Toxic.

Pevači i ovaj put imaju pobedu pred sobom, jer će "Avet" zasigurno biti ne samo hit, već pesma koja će dugo ostati i trajati među njenim slušaocima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading