Dok afera "elitna prostitucija" trese Srbiju, Aca Lukas objasnio zašto se zalaže za legalizaciju iste!

Autor:

Zabava

15.04.2019

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u “Novom jutru”, Lukas je naveo da je ostaje pri stavu da prostituciju treba legalizovati, ocenivši da bi uvođenjim te oblasti u legalne tokove mogla biti smanjen broj osoba koji se bave najstarijim zanatom na svetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Aca Lukas...

- Nisam ja borac za legalizaciju prostitucije, ali ako mene pitate ja bih to legalizovao iz mnogo razloga, pre svega da bi se svela na jedan razuman nivo. Da se iskoreni ne može – dodao je Lukas. 

Kaže da se oglasio kada je uhapšen muškarac za koga treba da se utvrditi da li je makro.  

- Stao sam na stranu žena, devojaka koje su u medijima stavljene na stub srama. Crtaju im se neke mete i te devojke isto imaju porodice i roditelje i mislim da nije u redu da se tako stavljaju na stub srama, a ima ih mnogo. Onda se pokrenula tema legalizacije prostitucije – objasnio je Lukas. 

Lukas je ponovio da je za legalizaciju prostitucije kako bi se ona smanjila. 

- Treba da se legalizuje da bi se iskorenilo podvođenje, trgovina belim robljem, koja bi se drastično smanjila i odlazak devojaka po sumnjivim zemljama. Nemačka je zemlja na koju se ugledamo u mnogim stvarima i oni su to veoma dobro uradili legalizovali su prostituciju, između ostalog plaća se porez i kažnjavaju se oni koji se nelegalno bave tim poslom – rekao je Lukas. 

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas...

Istakao je da ne zna ni jednu pevačicu koja se bavi prostitucijom. 

- Ne bavim se statistikom, ali bavim se poslom koji je direktno vezan za noćni život. Ogroman broj žena se bavi prostitucijom honorarno, kao dopunskom delatnošću, ne znate kojih sve zanimanja…Zašto? Zato što to mogu da rade! To treba da se iskoreni! – dodao je poznati pevač. 

- Ne možete da pobijete prostitutke. Treba kažnjavati one koji ne plaćaju porez. Prostituciju moramo da stavimo u legalne tokove da bi mogli posle da kažnjavamo. Ja sam za to da se smanji, a pošto sam direktni učesnik noćnog života i vidim da se ogroman broj žena bavi prostitucijom – naglasio je Lukas.  

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dani

15.04.2019 12:33

On koristi njihove usluge.

Odgovori 15 0
Zox

15.04.2019 12:58

@Dani - I ti bi,da si na njegovom mestu.