O njegovoj majci nikada ne priča: Marinko Rokvić ima još jednog sina koji živi u Kanadi, evo kako on izgleda!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

14.04.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača sa domaće javne scene koji je prihvatio odgovornost i javnosti priznao da ima vanbračnog sina Daria.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinko Rokvić...

Dario Rokvić koji sa suprugom i dvoje dece živi u Kanadi, a sa svojim ocem i braćom se odlićno slaže i čuje se preko video poziva.

On je pre nekoliko godina otkrio i kako je izgledalo njegovo detinjstvo i kako je saznao da je njegov otac poznati pevač:

- Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rokvići na okupu ?

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic) on Oct 4, 2016 at 10:24am PDT

Kako kaže Dario, jedino što mu je nedostajalo tokom detinjstva su njegova braća.

- Moja mama je divna žena I uvek se trudila da mi priušti I više nego što je mogla. Voleo bi da su Nikola i Marko odrasli sa mnom I da smo bliže, ipak Kanada nije baš blizu. Ali takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje I možemo da se gledamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading