Takmičarka uništila Jelenu Karleušu: Pevačica bila na ivici suza!

Autor:

Zabava

14.04.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nakon porodične tragedije vratila se poslovnim obavezama i obavlja ih poput pravog profesionalca. Međutim, mnogo joj je teže da prikriva emocije, nosila naočare za sunce ili ne.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena bila na ivici suza...

Iz tog razloga, kada je čula kako je kandidatkinja "Zvezda Granda" Ivana Bogićević izvela njenu "Moj dragi", umalo nije zaplakala pred svima.

- Bravo mila, bravo - aplaudirala je Karleuša i pozdravljala mladu Ivanu.

Devojka je na sceni ZG dala svoj maksimum, po izvedbi poručila da radi i na svom fizičkom izgledu koliko i na pevanju, a pred odlazak u 4. krug takmičenja sa maksimalnih pet glasova koliko je dobila od žirija, JK odlučila je da joj se obrati.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana rasturila nastupom i pevanjem...

Svojim rečima ju je raspametila!

- Moram da ti kažem, jako si seksi. Ja sam vrlo slična Saši kritikama, ali ti... ima nešto magično u ribama koje imaju višak kilograma. A to je da su po difoltu vatrene. Da li ste videli neku bucku koja nije vatrena na sceni? Ja kažem, kako pevaš - takva si i u seksu. Ti mora da si ono... vatra, vatra! Gledaj, toliko je emotivno, toliko si ti lepa, lepa devojka, lepa žena, divna ti je kosa, te kilograme nosiš sa takvom fotom.... Ti kilogrami nemaju veze! Ti ako imaš u sebi ono nešto ti možeš da imaš svakog frajera - hvalila ju je Jelena, kako za glas pa tako i za stas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Acko

14.04.2019 09:28

Iznenađenje! JK pohvalila takmičarku ZG.

Odgovori 18 0
Ceca

14.04.2019 10:42

Debela Jelena voli samo debele pevačice. Debelo, debelo, debelo, oko moje debelo.

Odgovori 17 0