Aca Lukas poručio: Božana je prva liga, treba da se legalizuje prostitucija!

Autor: informer.rs

Zabava

13.04.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se u proteklih nekoliko meseci dovodio u vezu sa nekolicinom devojaka koje se trenutno medijima spominju u vezi sa "katalogom" u kom se nalaze pripadnice lepšeg pola koje se bave prostitucijom.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas...

- Božana (prim.aut. Vujinović) je prva liga! Ona je dobra i pametna devojka. A da li se bavi time, mene ne zanima. Uostalom, ne vidim ništa loše u tome ako se to radi na pravi način. U većini zapadnih zemalja je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas?! Te žene tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez... Rade kao i svi drugi. Ajde da ne cinkarimo te devojke, već da legalizujemo prostituciju i da nema više ovakvih problema - istakao je Lukas.

- To je sasvim normalna stvar u svetu i postoji od pamtiveka. Svi sve znamo, a pravimo se blesavi. Ajde da odredimo šta može, a šta ne. Ako hoćemo da budemo korisnici tih usluga, neka se sve legalizuje, neka se odredi ustanova za to i neka na njoj piše: "Ovde se j**e za lovu!" - predložio je u svom maniru Aca.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Uslikan sa Božanom...

- Ono što je nelegalno mora da se sankcioniše, saglasan sam sa tim. Ali, koji muškarac nije imao dodirnih tačaka sa prostitucijom?! Ajde da budemo pošteni. Ako je ovo krivično delo i treba da poštujemo zakon, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Ali tu postoji jedan problem. Kada bi sve išlo po zakonu, nisam siguran da bi imao ko da zaključa sve one koji bi trebalo da se nađu iza rešetaka. Evo, javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke za prostituciju nikada nije imao veze sa njima - zaključio je folker.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

13.04.2019 15:17

Pa prevarene zene, naprimer!! One bi mogle sve da vas zatvore