Sofija Milošević: Volim da se se*sam uza zid!

Autor: D. Lukić

Zabava

13.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka Sofija Milošević ne govori često o svojim emotivnim partnerima, ali joj zato tema seksa nije tabu, pa je nedavno otkrila da je nevinost izgubila kada je imala 22 godine, te i da najviše voli pozu uza zid!

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Sofija Milošević

Naime, Miloševićka je rekla da nema ništa protiv veza na jedno veče, ali joj je važno da partner u nju bude zaljubljen jer je veliki egoista.

Miloševićka: Prvi put sam sa dečkom spavala kada sam imala 22 godine

- Verujem u ljubav posle neverstva, ali samo na jedno veče. Apsolutno sam protivnik seksa na jednu noć jer sam neko ko ima veliki ego i razmažena sam. Iskreno, volim da to radim sa emocijama i bitno mi je da je neko zaljubljen u mene - naglasila je Sofija, a na pitanje koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav, manekenka je odgovorila bez trunke ustezanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E più mi vorrai e meno mi vedrai?

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Jan 29, 2019 at 9:17am PST

Ne bih da otkrivam detalje iz spavaće sobe, ali moja omiljena poza je uza zid! Nema više zalaženja u detalje - rekla je manekenka u jednoj emisiji. Ona je potom objasnila da je izgubila nevinost sa 22 godine i da joj je vrlo teško da pusti suzu pred momkom.

- Prvi put sam sa dečkom spavala kada sam imala 22 godine. To je za mene apsolutno normalno vreme da sa nekim spavate jer ste zreli kao osoba, bar u velikoj meri. Teško mi je da zaplačem za neke stvari kao što su raskid veze ili muškarac. Nepravda me jako zaboli. Zaboli me tužna knjiga ili film, tu se isplačem baš. Ne dozvoljavam sebi da budem preemotivna pred nekim partnerom, ali zato imam periode kad se dobro isplačem u svoja četiri zida - govorila je Sofija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading