Žrtvovao se! Otac Rade Manojlović: Imali smo mangulice, ali sestra i ona nisu ništa radile!

Autor:

Zabava

12.04.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Radmila Manojlović ne krije da je poreklom sa sela i uvek rado govori o svom Četerežu, a njen otac Rade sada je otkrio i koliko je put njegove ćerke do uspeha bio trnovit.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Put do uspeha nije bio lak... Rada Manojlović

A da se nije samo Rada mučila, svedoči i priča njenog oca koji je otkrio i da se čitava porodica žrtvovala, ali da je vredelo:

RepublikaFoto: instagram.com/_marija_manojlovic_
Rada sa ocem Radetom Manojlovićem

- Imali smo "zastavu 128", koju sam popravljao na pola puta do Beograda, dešavalo se i po pet puta. Da je to takmičenje potrajalo još mesec dana, mi ne bismo imali čime da odemo u "Grand" - ispričao je Rade pisećajući se perioda kada se njegova ćerka takmičila u "Zvezdama Granda" koje su je proslavile.

- Znali smo da ne jedemo samo da Radi kupimo pljeskavicu. Veliki su bili troškovi, ali, eto, bog ju je pogledao jer je talenat i radnik - dodala je Radina maćeha Suzana.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada sa sestrom Marijom...

- Ne znam da li sam normalan, ali meni je ovde super. Ponosan sam što sam Radin otac. Držao sam i ovce i svinje, ali sada ne. Volim moje Četereže. Rada nije imala potrebe da čuva stoku. Imali smo svinje mangulice, teliće, ali ona i sestra ništa nisu radile. Juče smo bili kod Rade u Beogradu. Ne volim da idem jer ne mogu da parkiram auto. Bili smo na večeri. Supruga, Haris, Rada i ja - otkrio je Radin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading