Kakve izjave! Darko Lazić otkrio gde krije drogu, a onda isprozivao dečka Ane Sević!

Autor:

Zabava

12.04.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić prošle godne doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu, a nakon toga spekulisalo se da je u krvi imao tragove narkotika. Nakon toga pevač je priznao da je živeo neurednim životom i zarekao se da će se promeniti.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Buni se što ga prozivaju da je narkoman... Darko Lazić

Međutim, prošlost ga sada proganja što je njega iznerviralo, te je revoltiran time što samo njega osuđuju otkrio i da švercuje drogu:

- Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem... Može da stane kilogram. Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da pričam o tome uopšte -  priznao je Lazić.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Šali se i na račun svojih povreda...

Nakon ovog otkrića, Darko se osvrnuo i na bivšu suprugu Anu Sević koja je u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem kog je, pevač, malo prozvao za godine:

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Darko ih isprozivao za godine... Ana i Daniel

- Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte... Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav... Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona - zaključio je Darko u emisiji "Ekskluziv". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading