Lukas konačno otkrio istinu o sukobu sa Cecom: Evo zbog čega se više ne čuju!

Autor:

Zabava

11.04.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme se u domaćim medijima šuška da dve velike muzičke zvezde sa naših prostora, Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas, nisu u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas...

Iako su do sada mnogo puta sarađivali, a njihov duet "Crni sneg" fanovi obožavaju, spekuliše se da su pevači naišli na nesuglasice preko kojih nisu mogli da pređu.

Ceca i Lukas su do sada vešto izbegavali odgovor na pitanje novinara da li su u sukobu i šta je razlog njihove svađe, ali sada je pevač pred kamerama emisije o poznatima "Premijera" ipak objasnio sve.

- Ne znam o čemu pričaš, nemam šta da komentarišem, ja se nisam ni sa kim posvađao - pokušao je da izbegne odgovor Aca, ali onda je sve pojasnio: "Ja i ona se ne čujemo po tri četiri meseca, imamo svoje poslove, ali kad se čujemo, čujemo se, nisam se ni sa kim posvađao - rekao je Lukas za emisiju "Premijera".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading