Dea u restoranu sa Mladenom i majkom: Prvi put posle nesreće izašla na ručak!

Autor: T.K

Zabava

12.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink "Novo jutro" Dea Ðurdević, nakon dva meseca provedena u bolnici, prošle nedelje je prvi put sa verenikom Mladenom Mijatovićem i majkom Nenom izašla na večeru u jedan prestonički restoran.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dea sa majkom i Mladenom...

Ona je nedavno bila u svojoj medijskoj kući i tom prilikom gostovala u emisiji, a nakon gostovanja se uputila na već dogovoreno mesto. Inače, Dea se uspešno oporavlja od stravične saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru ove godine.

Nema sumnje da se Đurđevićka polako, ali sigurno vraća normalnom životu

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zajedno na ručku prvi put posle nesreće...

Lavovski se izborila sa svim nedaćama, operacijama i procesom oporavka. Nema sumnje da se Đurđevićka polako, ali sigurno vraća normalnom životu i svojim svakodnevnim aktivnostima, a njena hrabrost i pozitivna energija će joj svakako biti od velike pomoći prilikom procesa oporavka koji joj sledi. Ako ovako nastavi da se bori, lepu voditeljku ćemo ubrzo ponovo gledati na malim ekranima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading