Umirala od bolova: Severina hitno operisana!

Autor: index.hr

Zabava

11.04.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić juče je bila na rutinskoj operaciji zbog koje će morati da miruje dve nedelje, saznaje Index.hr

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić...

- Severina je juče podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vreme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tokom prošlog leta, zbog čega je neke od njih bila primorana i da otkaže budući da su bolovi bili neizdrživi - rekao je njen portparol Davor Grgin za Index.

 - Zahvat je prošao dobro i Severina će već danas biti puštena kući na kućnu negu uz preporuku lekara da miruje dve nedelje. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što pre vratila koncertnim aktivnostima - dodao je Grgin. 

Da se pevačica sasvim dobro oseća, svedoči i selfi koji je napravila iz bolničkog kreveta i objavila na Instagramu. Ipak, fotografija se nije dugo zadržala na njenom profilu, jer ju je pevačica iznenada obrisala. 

Foto: instagram.com/severina
Severina u bolesničkoj postelji...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading