Balašević kupio vilu u Istri: Iskeširao 400.000 evra!

Autor:

Zabava

11.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni novosadski kantautor Đorđe Balašević (65) pazario je luksuznu vilu za gotovo pola miliona evra, ni manje ni više do u susednoj Hrvatskoj, kako su tamošnji mediji preneli.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1
Đorđe Balašević...

Naime, nedaleko od malog grada Umaga, koji je na obali mora, nalazi se mesto Brtonigla, gde su lokalni meštani ovih dana viđali pevača kako sedi u kafićima zbog, kako se navodi, kupovine velelepne nekretnine.

Lokalno stanovništvo nije želelo da detaljiše o tome šta je čulo, a da je vezano za kuću koju je kantautor pazario, ali za hrvatske medije nisu porekli da znaju da je Balašević kupio nekretninu za pozamašnu sumu novca. Ova vest ni najmanje nije iznenadila poštovaoce njegove muzike u Srbiji jer je poznato da je Balašević tokom karijere veličao Hrvate, a omalovažavao Srbe.

 Pevač pazario vilu od 200 kvadrata blizu mora, što ni najmanje nije začudilo Srbe s obzirom na to da je Đorđe u našoj zemlji uvek veličao Hrvate

Međutim, uvek se činilo da to ne smeta našem narodu koji i dalje uživa uz njegove pesme. Nastupi kantautora nisu bili manje posećeni ni kada je nasred jednog od svojih koncerata rekao je je srpski jezik iskrivljena verzija hrvatskog jezika, a tamošnja publika je njegovu izjavu pozdravila aplauzom. Domaći portali preneli su vest o tome šta je pevač izjavio, ali se ispostavilo da mu se ovo brzo zaboravilo.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Pričao loše o Srbima i pljuvao po Srbiji...

Ipak, bilo je i onih koji su hteli da im se glas malo jače čuje, pa su masi hteli da ukažu na to na koje nas sve načine Balašević omalovažava. Naime, jedan domaći portal nazvao je kantautora "Dvojezičnim panonskim govnarom" uz postavljeno pitanje zašto i dalje živi u Srbiji kad je kao dan jasno da je srbomrzac. Pevač, po svemu sudeći, sada je odlučio da starost provede na velelepnom imanju nadomak mora, a koje je pazario preko firme u kojoj je njegova ćerka direktor, te je prošao jeftinije.

Vila se nalazi na šest kilometara od mora, a u dvorištu ima veliki bazen

Jedan popularni hrvatski portal nedavno je preneo da se oko vile koju je Đorđe pazario nalazi još osam luksuznih nekretnina koje su identične, a koje još uvek čekaju na imućne vlasnike. Svaka od kuća na pomenutim imanjima ima oko 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu sa prostranim travnatim dvorištem u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga, poseduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i džakuzi. Cenu ovih placeva najviše diktira more, koje se nalazi na svega šest kilometara od velelepnih placeva, a do kog se stiže za nekoliko minuta, a tu je i prirodni park Škarline, koji preko čitave godine mami veliki broj turista. Plaža i obala nisu previše urbanizovane, pa su idealno mesto za odmor za ljude koji previše rade ili poznate ličnosti koje žele da se sklone od gužve i gradske vreve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

11.04.2019 07:42

Neka mu je srećan put.

Odgovori 10 0
Alexije

18.04.2019 22:10

Bravo debeli,idi i plivaj