Dušica Jakovljević progovorila o sukobu sa Kijom Kockar!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

10.04.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih voditeljki kod nas Dušica Jakovljević nakon sukoba sa drugom članicom žirija „Pinkovih zvezda” i pobednicom prve „Zadruge“ Kijom Kockar govori o njihovom odnosu, ali i činjenici da će uvek javno reći šta misli, bez zadrške.

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Dušica Jakovljević...

Dušica Jakovljević, Žika Todorović, Sloba Radanović, Kija Kockar, Damir Handanović deo su nove sezone „Pinkovih zvezda”. Članovi žirija u svakoj emisiji iznose mišljenje o kandidatima, a povremeno dođe i do verbalnog sukoba, kao što je bio slučaj sa Dušicom, koja je voditeljka „Zadruge“ i Kijom Kockar, prvom pobednicom ovog rijalitija.

Voditeljka kaže da apsolutno nema nikakav problem da u muzičkom šou-programu bude stroga kako prema kandidatima tako i prema članovima žirija, među kojima je i dojučerašnja zadrugarka.

- Ne bojim se da budem stroga u „Pinkovim zvezdama”. Ja sam pre svega stroga i prema sebi, celog života. Vidim sada da nekima smeta što sam stroga prema drugoj članici žirija „Pinkovih zvezda”. Ja sam i inače stroga. I sa Damirom i Slobom dođem u neko neslaganje. Međutim, mora da se zna kako ću ja komunicirati sa Srđanom Todorovićem, bez obzira na to što mi imamo energiju kao da se dugo znamo, i to zato što je on predivan čovek. To što nekome zasmeta što će moj stav da se razlikuje od tuđeg... S ovim godinama i iskustvom ne mogu da dozvolim svakome da pokuša da umanji moje iskustvo.

RepublikaFoto: Promo foto/e-stock/I. DOBRIČIĆ
Dušica je član žirija Pinkovih zvezda ačesto je u sukobu mišljenja sa Kijom...

- Ja znam koliko sam se kalila da bih dovde došla i šta je sve potrebno. Konačno stojim potpuno iza svojih stavova, jer znam da su ispravni. Kome se ne sviđa, žao mi je, ali ja kada sam bila na početku i u tim godinama, ja sam slušala ljude koji su bili duže od mene u tome. E, tu dolazi do neslaganja. Biću uvek stroga i prema kandidatima, ali i prema članovima žirija - kaže Dušica i dodaje:

- Nemam nikakav problem, osim problem s upadanjem u reč. Imam problem da se mešaju babe i žabe. Nemam ja odnos „ne diraj me, ne diram te”. Ja ću uvek reći ako se sa nečim ne slažem. To nije napad, to je razmena mišljenja. Problem nastaje kada neko dobronamerni sukob mišljenja protumači kao napad. Tu se razlikujemo mi i oni - ističe voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

10.04.2019 16:48

Dušica nije predsednik žirija, pa će da bude stroga sa članovima žirija. Nisu joj to zadrugari da može da ih preslišava.

Odgovori 14 0