Optužuju je za prostituciju: Isplivala skandalozna fotografija Sergeja Trifunovića i Sanje Stanković u krevetu!

Autor:

Zabava

10.04.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković, učesnica rijalitija "Zadruga 2" spominje se kao jedna od glavnih devojaka na spisku prostitutki uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Spekuliše se da se bavi prostitucijom... Sanja Stanković

Kako se spekuliše, katalog koji je pronađen na lap topu uhapšenog Maksimovića prepun je fotografija devojaka sa cenama njihovih usluga, a jedna od njih je i Stankovićeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ima katalog... Mihailo Maksimović

Osim ovoga, Sanju je i Pavle Jovanović u rijalitiju targetirao kao devojku koja se bavi prostitucijom, dok ona to nije negirala kada ju je za bavljenje ovim ilegalnim poslom optužila i Zorica Marković.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sam sebe kompromituje... Sergej

A ono što je sada šokiralo javnost jeste fotografija koju je pre izvesnog vremena, dok je Sanja bila nepoznata javnosti, objavio glumac Sergej Trifunović na svom profilu na instagramu. Na fotografiji je upravo on sa dve devojke u krevetu, a jedna od njih je Sanja.

Foto: instagram.com
U krevetu... Sergej i Sanja sa još jednom devojkom

Kojim povodom je Sanja bila se Sergejem u krevetu, nije poznato, a ono što jeste je da je Trifunović uklonio sa svog profila ovu fotografiju verovatno kako se ne bi kompromitovao.

Foto: instagram.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

10.04.2019 13:12

Sanja sa Ser.gejem?