Udaje se Milica Todorović!

Autor: avaz.ba

Zabava

27.08.2017

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović planira da početkom sledeće godine kaže sudbonosno "da" Milošu Paunoviću, i to u strogoj tajnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Milica Todorović

Milica i Miloš su već razgovarali o venčanju i planiraju da to učine tajno, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Nakon što je objavila dve nove pesme, Milica je uzela odmor kako bi napunila baterije za nastupe koji je očekuju u narednom periodu. Takođe, publiku planira da obraduje još jednim singlom u oktobru, pa zato želi da se u potpunosti odmori.

 

 

- Sa Milošem je nedavno razgovarala o braku, jer njih dvoje odlično funkcionišu zajedno i spremni su da svoju vezu podignu na viši nivo - kaže izvor blizak pevačici.

Isti izvor dodaje i da su se oboje složili da bi bilo idealno da se venčaju sledeće godine, a ideja je da to učine tajno van Beograda.  Milica je ovu informaciju podelila samo sa najbližim drugaricama sa kojima već smišlja detalje venčanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading