Uhapšen makro pevačica i starleta: Političari i sportisti u panici!

Autor:

Zabava

08.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći makro u regionu Mihajlo M. uhapšen je pre tri dana u svom stanu u Beogradu tokom policijske akcije.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

Kako Srpski telegraf saznaje, šefu lanca prostitucije stavljene su lisice na ruke nakon što su inspektori pronašli laptop kao i mobilne telefone, ali i sveske u kojima su stajala imena devojaka koje su nudile seksualne usluge za novac, ali i imena mušterija, koje su ih iznajmljivale. Prema tvrdnjama upućenih, na spiskovima se nalaze uglavnom poznate pevačice i starlete, dok su mušterije poznati sportisti, ali i biznismeni i političari.

Foto: instagram.com/andjela_vestica
Saslušavana u slučaju... Anđela Veštica

Policija je na saslušanje već pozvala starlete Anđelu Vešticu i Božanu Vujinović

- Policija je upala u Mihajlov stan u prepodnevnim satima i izvršila pretres tokom kog je pronašla više dokaza o prostituciji. Na osnovu dokaza koje su našli stekli su se uslovi za hapšenje. Čak su i samo inspektori bili šokirani koja se sve imena nalaze u Mihajlovom laptopu. Pored slobodnih, tu su i neke udate pevačice za koje niko ne bi rekao da se bave tim poslom - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Policija je pokrenula istragu i sada ispituju sve one čija imena su pronađena kod Mihajla. Među poznatim sportistima i biznismenima nastala je prava panika i već danima pokušavaju da stupe u kontakt sa Mihajlom preko advokata kako bi na sve načine pokušali da spreče da njihova imena izađu u javnost. Pored njih i ove poznate voditeljke i pevačice se hvataju za glavu i strepe da će pući bruka - završava priču izvor.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svi u panici... Mihajlo uhapšen...

Mimi Oro je bila hapšena 2014. godine nakon što je Mihajlo "propevao" u policiji

Kako dalje izvor otkriva, policija je na saslušanje već pozvala starlete Anđelu Vešticu i Božanu Vujinović, koje, navodno, već duže vreme Mihajlo zastupa. Akcija policije u cilju suzbijanja prostitucije utvrdila je i da Mihajlo nije radio sam, da nije na čelu kriminalne grupe, ali i to da se o devojkama i klijentima brinulo nekoliko njegovih zaposlenih koji će takođe morati da odgovaraju pred zakonom.

Foto: instagram.com/luis_journalist
I nju su saslušavali... Božana Vujinović

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Božanu, kao i Anđelu, ali one se do zaključenja broja nisu javljale na telefon.

Podsećanja radi, Mihajlo je pre četiri godine već bio hapšen. Nakon rutinske saobraćajne kontrole, kod njega je pronađen spisak prostitutki zbog kojih je završio iza rešetaka. Tada je uhapšena i Božana protiv koje je takođe pokrenuta krivična prijava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading