Karleuša terala takmičarku da pumpa usne!

Autor: D.L.

Zabava

08.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Jelena Karleuša živnula je na snimanjima "Zvezda Granda", iako je do skoro bila utučena zbog smrti majke Divne Karleuše, a u poslednjoj emisiji je terala jednu takmičarku da napumpa usne.

Foto: Prntscrin
Jelena i Saša u klinču...

Naime, JK je ukratko prokomentarisala pevanje i nastup jedne od učesnica, a potom joj je dala savet da bi trebalo da poseti plastičnog hirurga kako bi povećala usta.

RepublikaFoto: Prntscrin
Jelena je njoj predložila da napumpa usne...

JK: U arapskim zemljama devojke od roditelja dobijaju na poklon operacije

- Ja imam samo jednu želju i hoću da ti dam savet, a to je da ti uradiš usta. Kajli Džener je sa 16 godina to uradila - rekla je Jelena, a Saša Popović joj je odmah odbrusio kako to nije u redu jer je takmičarka vrlo mlada za takvu stvar. Sa tim se mala od skandala nije složila, pa je nastavila da obrazlaže zbog čega bi kandidatkinja trebalo da poseti plastičnog hirurga.

Foto: Prntscrin
Karleuša imala ideju...

- Ti Saša treba da budeš neutralan i vodiš ovaj cirkus, brojiš dukate, a da pustiš životinje da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovde je okej da biješ ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U arapskim zemljama devojke od roditelja dobijaju na poklon operacije. Tako da, Popoviću, nemoj u ovo da se mešaš - odbrusila je Karleuša direktoru "Granda".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading