Jeste, našli su mi heroin: Sin Marine Tucaković progovorio o privođenju!

Autor:

Zabava

07.04.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Radulović Laća, sin najpoznatijeg tekstopisca u Srbiji, Marine Tucaković i aranžera Aleksandra Fute Radulovića nedavno je priznao da je privođen zbog posedovanja narkotika.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sin krenuo njihovim stopama... Marina i Futa

Laća je krenuo stopama svoje majke i napisao je nekoliko tekstova za poznate pevače, a jedan od poslednjih je za pesmu Anastasije Ražnatović "Rane", međutim on ne voli medijski da se eskponira. 

Reflektori i slava koji prate njegovu porodicu doneli su mu i to da se u javnosti pišu i one manje lepe stvari o njemu. Za ime Marininog sina do sada se vezivalo i nekoliko skandala, poput navodnog hapšenja zbog posedovanja droge, potom da je kao dečak voleo da pravi brojne smicalice pevačima, ali i to da mnogi tvrde da likom podseća na holivudskog glumca Džonija Depa.

Foto: instagram.com/laccaofficial
Napisao tekst za pesmu Anastasije Ražnatović... Laća

Pre četiri godine francuska nacionalna televizija posetila je Srbiju kako bi snimila dokumentarni TV film o fenomenu turbo folka.

Zanimljivo je da je jedan od saradnika Milan Laća Radulović. U autorskom tekstu za jedan portal sa naslovom "Kako je biti sin srpskih selebritija", Milan je opisao kroz šta je sve prolazio i šta ga je tokom svih ovih godina mučilo.

Osvrnuo se na medijske natpise da je jednom prilikom bio uhapšen zbog posedovanja narkotika:

- Jeste, našli su mi heroin. Jeste, heroin je praškast, bar u Srbiji. Jeste, priveli su me, a ne uhapsili. Bilo ih je petorica-šestorica i bili su jako fini. Osim jednog, naravno, jer uvek mora da se nađe taj jedan da bi se ispoštovala dramaturška matrica "good cop/bad cop", grlat i iskompleksiran, iako fizički nenasrtljiv. U ćeliji sam se zadržao nepunih sat vremena, i mogu da kažem da i nije tako strašno i traumatično kako to većina ljudi zamišlja; miris urina je malo oštriji, ali opet blaži nego na Autobuskoj stanici Beograd- stoji u tekstu Radulovića koji dalje opisuje detalje šta se kasnije dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Laća Radulović (@laccaofficial) on Mar 21, 2019 at 11:06pm PDT

- Za tih sat vremena jedino o čemu sam mislio su bili moji roditelji, i kako treba da im se pojavim pred očima, osramoćen, tek pušten iz zatvora, i bez pertli na cipelama. Jer to je neminovno - oni će to saznati kad tad putem ovih ili onih kanala, a ja nemam taj prerogativ da im prvi otkrijem i kažem šta mi se desilo. (Ili slažem i prećutim.) Zašto? Jer sam sin poznate ličnosti = ja sam poznata ličnost - opisao je tada Laća.

Prisetio se momenata kada je bio dete i kakve sve smicalice je pravio estradnim umetncima koji su dolazili u njegov porodični dom po hitove koji će ih kasnije proslaviti.

- Bio sam izuzetno intuitivno i hiperaktivno dete, i kako bih sačuvao roditelje samo za sebe, smišljao sam razne pakosti prema onima koje energetski nisam prihvatao i koji su mi "smetali". Sad mogu da kažem, do granice kretenizma. Neki su zaista zaslužili moje male osvete, a neki su, kolateralno, prošli kao bosi po trnju jer su se prosto našli na putu. Sad mi je žao što sam Harisu Džinoviću pi*ao u viski - sad ga uvek rado popijem kad god se nađem u njegovom društvu, jer je sjajan tip- napisao je sin Marine Tucaković i istakao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rockstar boy. Eto tak'a mi je šema!

A post shared by Milan Laća Radulović (@laccaofficial) on Mar 30, 2019 at 10:17am PDT

- Mislim da ne postoji pevač koji nije imao muke s "malim Laćom". Uveren sam da su se neki i psihički pripremali pred dolazak u našu kuću koliko je moja destruktivnost i zločestost bila neiscrpna. Estrada je užasno neobičan svet suštinski običnih ljudi. Znam je kao zlu paru, maltene sam se rodio u njoj, i nije me sramota da priznam da sam, pasivno ili aktivno, deo nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading