Pogodila ga vest o Afrikinoj trudnoći: Oglasio se Volkov i otkrio šta je istina!

Autor: Blic.rs

Zabava

06.04.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimira Volkova, poznatog fudbalera u javnosti više znaju kao dečka pojedinih popularnih cica, među kojima i Sandre Afrike koja sada, navodno, čeka njegovo dete.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Pročulo se da je trudna...Sandra Afrika

Vest da je Sandra trudna pojavila se u medijima, a to je navono pevačica otkrila prijateljima na svom rođendanu nedavno. To je bilo dovoljno da informacija procuri u javnost, a nakon toga oglasio se i Volkov koji je otkrio šta je istina:

- Nije tačno. I ja sam to saznao na portalima - rekao je Vladimir.

RepublikaFoto: instagram.com
Neće biti tata... Sandra i Vladimir

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika godinama je bila u vezi sa svojim menadžerom, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom koji joj je i pomogao da izgradi karijeru, a pre par godina raskinula je sa njim i ušla u vezu sa Volkovim. Njih dvoje nedavno su raskinuli, a on je viđen u zagrljaju starlete Marije Ane Smiljanić. Međutim, u poslednje vreme pojavila se informacije da se pomirio sa Sandrom koja, navodno, čeka i njegovo dete. Šta je istina, pokazaće vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading