Melina Džinović modna ikona: Srpska dizajnerka sa Viktorijom i Naomi u Kataru!

Autor:

Zabava

05.04.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuta srpska dizajnerka Melina Džinović nedavno se našla na spisku 200 najuspešnijih modnih ikona i dizajnera u svetu koji je sastavila i odabrala čuvena šeika Moza bint Naser.

Foto: Privatna arhiva
Melina dobila poiziv lično od prve dame Katara... Džinovićeva i Moza bint Naser

Gala manifestacija “Fashion Trust Arabia” u Dohi ujedno je i prva dodela modnih nagrada u organizaciji istoimene fondacije koju je organizovala čuvena šeika, ujedno i prva dama ovog emirata i ikona stila arapskog društva.

Ona je okupila je slavne ličnosti iz celog sveta poput Viktorije Bekam, Naomi Kembel, Alesandre Ambrozio, Natalije Vodjanove, Izabel Gular, Karle Bruni, koja je u jednom trenutku i zapevala, Džonija Depa, Olivije Palermo, Đambatiste Valija, Olivije Rustinga, Zuhaira Murada, Dajane fon Firstenberg... Melina je poziv za ovu večeru dobila lično od šeike, koju je svojevremeno slučajno upoznala u Parizu, a koja je na nju ostavila najjači utisak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A huge honor to meet @mozabintnasser Thank you for welcoming me to your beautiful country ?? X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 29, 2019 at 6:59am PDT

 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Oni kreiraju modu... Melina i Olivije Rusting

- Neprocenjivo je sve što sam doživela na gala večeri u Kataru, jer je zadovoljstvo upoznati najuticajnije ljude iz sveta mode. Oduševljena sam kompletnom organizacijom događaja, ali i činjenicom da su sva slavna imena izuzetno ljubazna u svom ophođenju prema drugima, kao i veoma posvećena humanitarnom radu. Ipak, najjači utisak na mene je ostavila šeika, koja je izuzetna i pametna dama – kaže Melina i otkriva sa kim se u Kataru najviše družila.

Foto: Privatna arhiva
Putovala sa sestrom... Emina i Melina

- Sa mnom je putovala moja sestra Emina, a na večeri smo najviše vremena provele sa  Robom Zangardijem, stilistom Dženifer Lopez, koja već tri godine rado nosi moje haljine. Takođe, neprocenjivi su upoznavanje i razgovori sa Valijem, Muradom i Rustignom, mojim omiljenim kreatorima i veoma inspirativnim ljudima – zadovoljna je vlasnica modnog Brenda “Hamel”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading