Devojka koja deli sobu sa Deom otkrila kako se voditeljka zaista ponaša!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.04.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević pre dva meseca doživela je strašnu saobraćajnu nezgodu u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, a nakon operacije na VMA sada je oporavak nastavila u Kliničkom Centru Srbije gde članovi porodice konačno mogu više vremena da provode s njom.

RepublikaFoto: Promo foto
Svi hvale njenu vedrinu i optimizam... Dea Đurđević

S obzirom na to da je Dea tokom boravka na VMA bila smeštena na intenzivnoj nezi gde posete nisu bile dozvoljene svakodnevno, sada njena majka Nena i emotivni partner Mladen Mijatović mogu da je viđaju svakoga dana. A devojka koja deli sobu sa Deom otkrila je kako se ona ponaša i da li je zaista vedra i optimistična kao što se pisalo:

- Ležim sa Deom na istom odeljenju. Ljudi, ova devojka je anđeo! Ja pozitivniju i miliju osobu upoznala nisam! Vredna svakog poštovanja - otkrila je devojka koja svakodnevno viđa Đurđevićevu.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Bori se kao lavica... Dea

Deina majka Nena za Srpski telegraf nedavno je otkrila kako protiče oporavak njene ćerke:

- Hvala bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada mogu svaki dan da je viđam i presrećna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne nege mnogo znači. Odlično je i šali se kao pre. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači", rekla je iskreno Nena.

Foto: instagram.com/nensidodevski
Majka uz nju neprestano... Nena i Dea

Podsećanja radi, Đurđevićka je doživela saobraćajnu nesreću 7. februara na Dedinju, ispred KBC "Dragiša Mišović", kada joj je autobus otkinuo ruku. Od tog dana, pa sve do prošle nedelje bila je na intenzivnoj nezi na VMA, a zatim je prebačena u Klinički centar, na odeljenje ortopedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

05.04.2019 21:01

Draga Dea, želim ti brzi oporavak i puno zdravlja.

Odgovori 10 0