Ceca dala ogrlicu na aukciju kako bi pomogla jednom mladiću!

Autor:

Zabava

04.04.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da pokrene akciju za pomoć Nikoli Rabrenoviću (29) koji je pre godinu dana ostao nepkretan.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Pokrenula akciju "Budi human"... Ceca

Ceca je, naime, svoju ogrlicu poklonila za licitaciju, a sav novac od prodaje ovog nakita namenjen je upravo za Nikolinu operaciju.

Pevacica je pokrenula "Budi Human" izazov na društvenoj mreži instagram u kom je nominovala i druge javne ličnosti da poklone nešto svoje za licitaciju. Ona je prozvala frizera Stevana Radivojevića, šminkera Dušana Lazića, kao i pevačice Eminu Jahović, Milicu Todorović, Slađu Alegro i svoju ćerku Anastasiju da krenu njenim stopama.

Na licitaciju su svoje stvari vec ponudili voditeljke Sanja Marinković, Vesna Dedić i Bojana Ristivojević. Ona je pozvala sve svoje obozavaoce da pošalju sms sa tekstom 626 na 3030. U prvih 20 minuta ponuđeno je čak 300 evra za Cecinu ogrlicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading