Kija naručivala pesme za Slobu!

Autor: G. D.

Zabava

04.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar preksinoć je ušla u čašu, pa pogođena emocijama, naručivala je pesme za bivšeg muža Slobodana Radanovića.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Kija Kockar i Sloba Radanović

Na veliku rođendansku žurku novinara i voditelja Milana Miloševića u jednom restoranu nadomak centra pobednica "Zadruge" došla je sa svojom mamom Nadicom Zeljković i obe su bile prilično vesele i razigrane do sitnih sati.

Kijina majka Nadica bila je emotivno pogođena, pa je čak i zaplakala jednog momenta

 

Kada se folk zvezda Jana Todorović latila mikrofona, Kija je nakon nekoliko njenih najvećih hitova zatražila pesmu Marine Živković "Pet godina voljena", koja potpuno opisuje njenu i Radanovićevu situaciju i poznato je odranije da nju pogađaju reči ovog hita.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija sa kumom došla na rođendan...

- Kija je sve vreme pila, bila je opuštena, vesela. Ona voli Janu, pa je imala tu slobodu da od nje zatraži pesmu koja je pogađa nakon razvoda i kraha ljubavi, koja je sa Radanovićem trajala pet godina. Kada je Jana zapevala, Kija je pala u trans. Držala je čašu u ruci i igrala zajedno sa mamom. Njena majka Nadica bila je emotivno pogođena, pa je čak i zaplakala jednog momenta, baš kao da i nju, kao i njenu naslednicu, pogađa ova pesma, koja je potpuno biografska - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Kija je za naš list priznala i da nikada neće prestati da pecka Slobu na konto njegove ljubavi sa Lunom Đogani, što govori da kod nje i dalje ima emocija.

- Nikada neću prestati da peckam Slobu za to što me je prevario sa Lunom u rijalitiju. Inače, mi se lepo slažemo na snimanjima, ali nema šanse da se opet nešto rodi među nama - rekla nam je Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

04.04.2019 08:33

Kiki volis ti jos Bobu a i on tebe

Odgovori 11 2
CTOJAH

04.04.2019 09:55

Пет година вољена, а сада остављена, чему срце да се радује. Пет година вољена, а сада остављена, још ми срце за тобом болује.

Odgovori 13 2
CTOJKO

04.04.2019 09:56

Не верују другови да смо се ми растали, пет година љубав праву друга жена растави.

Odgovori 11 2
Dijana

04.04.2019 11:46

Kija naručivala pesme za sebe.

Odgovori 10 0