Darko Lazić otkazao sve terapije, leči se na svoju ruku!

Autor:

Zabava

03.04.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je nakon saobraćajne nesreće dugo bio u bolnici na lečenju, a po izlasku je dobio specijalnu terapiju koje mora da se pridržava kako bi ponovo stao na noge bez štaka.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić, dosta mu je svega...

Ipak, on je odlučio da ovu terapiju prekine jer smatra da će uskoro moći da stane na noge. On se vratio u roditeljski dom u Brestaču, a kako bi se oporavio od nesreće jednom nedeljno odlazi u Dom Zdravlja u Rumi.

- Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu - požalio se prijateljima navodno.

Darko je do Božića sarađivao sa lekarima i radio šta mu se kaže, ali nakon Božića i prelaska na kućno lečenje prestao je da se pridržava terapije i terapeut mu više ne dolazi kao ranije, a to nije dobro za njegovo stanje.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Marina i Darko...

Navodno je ovu odluku doneo zbog trudne verenice.

- Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima. Iako još nije stao na scenu, počeo je da posećuje javne događaje i izlazi po kafanama, ali se ne opija kao ranije, popije čašu, dve - kaže izvor

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

03.04.2019 10:54

Дарко се сада лечи у кафанама.

Odgovori 19 0
Boro

03.04.2019 12:38

Kafane su pomogle samo kafedžijama da se obogate. Nikome drugom nisu pomogle.

Odgovori 11 0