Karleuša na TV-u prvi put nakon smrti majke: Evo u kakvom stanju je bila u emisiji!

Autor: alo.rs

Zabava

31.03.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjoj emisiji "Zvezde Granda Specijal" mentori ovog muzičkog programa birali su parove kandidata koji će se takmičiti jedni protiv drugih u trećem krugu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelena Karleuša

Ova emisija je prva u kojoj se Jelena Karleuša pojavila nakon smrti majke Divne Karleuše. Pevačica je uspela da svoje emocije i privatne probleme ostavi po strani, pa je celu emisiju provela nasmejana.

- Ko god bude protiv tebe - nema šanse, tako da ti već čestitam prolazak u četvrti krug! - poručila je Jelena jednom od svojih kandidata, a potom se obratila svom večitom protivniku, Viki Miljković:

- Kako si, Viki, jesam li ti nedostajala? - upitala ju je ona uz osmeh, a zatim dodala, nakon što joj je Viki uputila niz komplimenata:

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Jelena Karleuša

- Tako, reci mi neku lepu reč, I od tebe to da čujem.

Pop diva je šaljivo komentarisala kandidate drugih mentora:

- Vi zapravo niste ekipa otpisanih nego ekipa Panik-taster - dodala je ona kroz smeh, aludirajući na to što je produkcija svoj tim sastavila od onih kandidata koje niko od članova žirija nije hteo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

01.04.2019 15:58

JK i dalje vredja druge osobe.