Darko Lazić: Ana od sebe pravi žrtvu, kriva je za raspad našeg braka!

Autor:

Zabava

01.04.2019

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević ne prestaju da šokiraju javnost iznošenjem detalja iz svog propalog braka. Nedavno je Lazić optužio Anu da ga je varala sa sadašnjim dečkom Danijelom još dok su bili u braku, što je ona žestoko demantovala. Darko sada za Srpski telegraf tvrdi da je upravo Ana kriva za krah njihovog braka, a da od sebe pravi žrtvu.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial
Darko opleo po Ani...

- Ana ne prestaje da priča gluposti. Ja nikada ništa nisam kočio, a kamoli razvod. Nisam razumeo mnoge stvari što se nje tiče, tako da me ne iznenađuje što priča da ja odugovlačim sa razvodom. Njoj je najlakše da krivi mene za sve, a ona da ispadne žrtva. Sevićka je ljuta zato što ja nisam potpisao papire za razvod pod njenim uslovima, onako kako je ona htela. Advokat neka radi svoje, ja sam svoje rekao i više se ne mešam u to. Čim bude sve rešeno, idemo na sud i gotovo - tvrdi Lazić i ističe da je njegova buduća supruga potpuno drugačija od Ane.

Darko: Marina je skromna devojka, zato je i volim, totalno je drugačija od Ane

- Marina dobro podnosi trudnoću, hvala bogu, uskoro nam stiže naslednik. Ona uopšte nije zahtevna trudnica, skromna je i nikada ništa ne traži. Potpuno je drugačija od Ane. Jako nam je lepo i mnogo se volimo. Uskoro krećem da pevam i ne mogu da opišem koliko se tome radujem. Pare trebaju svakom, pa i meni, za sina sve mora da bude spremno. Marina i ja jedva čekamo da se ostvarimo u ulozi roditelja - završava Lazić.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom Sević kako bismo čuli i njen komentar, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine's day ??❤️?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Feb 14, 2019 at 3:01pm PST

Podsećamo, drugarica Ana Sević je za Svet nedavno izjavila da je Ana molila Darka i pre nesreće da se razvedu, a da je on u prvi mah to prihvatio. Međutim, nakon dogovora da se sporazumno raziđu, Lazić se, kako je ispričala pevačicina drugarica, više nikada nije pojavio u zajedničkom stanu niti joj se više javljao kako bi razgovarali o toj temi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

01.04.2019 20:54

Ako je Ana bila neverna, kako Darko kaže, onda je ona kriva za raspad braka.

Bane

03.04.2019 09:30

Kako moze ona da bude kriva kada je on nju godonama varao? Narkoman.