Bivša ljubavnica Miroslava Ilica danas slavi rođendan, a ovako ju je iznenadio sin Devin!

Autor:

Zabava

29.03.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović nedavno se javno pohvalila da je Vrhovni sud zakazao saslušanje Miroslavu Iliću, njenom sinu Devinu i njoj nakon dve godine borbe da sudski proces o dokazivanju očinstva uopšte počne. A danas je odlučila da pokaže kako proslavlja rođendan, kao i kako su je njena ćerka Diana i sin Devin iznenadili.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Ponosna na sina... Mira i Devin

Mira je najpre pokazala ruže koje joj je sin ostavio pre nego što je otišao na posao, a potom se pohvalila da je ćerka samo zbog nje uzela slobodan dan i izvela je na ručak, ali i u kupovinu:

- Devin je svratio kad je išao da radi, i ostavio mi ove krasne ruže na stolu za rođendan. Ljubi ga majka - napisala je ponosna Mira, a potom istakla i da joj je ćerka priredila iznenađenje.

- Ćerka Diana uzela slobodan dan i vodila me na ručak iu šoping za moj rođendan - pohvalila se Antonovićka.

Mirjana je pre skoro četiri godine javno otkrila da sa Miroslavom ima sina Devina kom je 32 godine. A potom je sa sinom pokrenula sudski postupak protiv pevača kako bi dokazali očinstvo. Ona je napisala i knjigu "Ovo malo istine" o tome kako je započela njena ljubav sa Miroslavom koja se nije dobro završila, a koju je izdala 2017. godine.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Uporna da dokaže svoje tvrdnje... Mirjana Antonović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

29.03.2019 14:44

Srećan rodjendan!