Vranješ se ne smiruje: Nakon razvoda oglasio se na instagramu i šokirao celu naciju!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.03.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ akter je brojnih skandala koji potresaju domaću estradnu scenu.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

On svakim danom šokira javnost, a danas je, nakon što e njegova sada već bivša, supruga Danijela oglasila i priznala da se razvode, on nonšalantno pokazao koliko se oko toga uopšte ne potresa.

Njemu nije važno šta se dešava oko njega, već se posvetio samopromociji na društvenim mrežama i izgleda krenuo u potragu za novom devojkom i obožavateljkama.

Vranješ je objavio fotografiju koja je izazvala potpuni haos na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☠️☠️☠️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Mar 28, 2019 at 7:34am PDT

Fudbaler je pridobio veliki broj lajkova i komentara podrške.

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes
Komentari su se samo nizali...

Podsetimo, fudbaler je uhapšen na belgijskom aerodromu „Šarloa“, kada se vraćao iz Banjaluke, budući da kod sebe nije imao važeću dozvolu za boravak.

Kao izbeglica bez papira, on je proveo noć u zatvoru u „Stenokerzelu“ i doživeo od belgijske policije niz neprijatnosti, preneli su mediji iz Bosne. Ekipa „Alo!“ kontaktirala je njegovu suprugu Danijelu, koja je bila vidno iznervirana zbog cele situacije. Ali, ne zbog toga što je Ognjen uhapšen, već jer se njeno ime i dalje povezuje s fudbalerom. Ona je otkrila da njih dvoje više nisu u braku.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen i Danijela...

- Baš me je briga me da li su Ognjena uhapsili ili nisu. S njim nemam nikakav kontakt i volela bih da me više nikada ne povezujete s njim. On je moja prošlost o kojoj neću da govorim. Još nismo papirološki razvedeni, ali i to ćemo uskoro biti. Uznemirava me svako pitanje u vezi s njim. On za mene više ne postoji - rekla je Vranješova, i dalje Ognjenova zakonita supruga. Time se prvi put oglasila za medije i priznala da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, uprkos tome što imaju ćerku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

28.03.2019 20:43

...žao mi ga... tužno je sto "ne vidi" koliko zla na sebe navlači.