Sekunde su je delile da ostane unakažena: Milica Pavlović zamalo završila u ožiljcima!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.03.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica sa domaće scene, međutim zbog nezgode koja ju je zadesila sekunde su je delile od toga da zauvek ostane unakažena. Ona je, naime, usred jednog restorana pala na srču, što bi i te kako ostavilo traga na nju.

RepublikaFoto: e-stock
Milica Pavlović...

- Milica je došla u jedan prestonički restoran kako bi sa društvom proslavila uspeh albuma. Veselo društvo je nazdravljalo, komentarisalo nove pesme i sumiralo utiske sa snimanja spotova. Sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom momentu nije pukao jedan od nogara na stolici na kojoj je Milica sedela - počeo je izvor koji se nalazio tada na licu mesta.

- Sve se odigralo za nekoliko sekundi. U jednom trenutku je sedela i nazdravljala sa društvom, a već u sledećem se desila prava drama. Izgubila je ravnotežu i počela da pada, ali kako je pokušavala da se pridrži za sto, sa istog je oborila sve čaše i flaše, koje su se razbile i pale. Sekunde su je delile od toga da licem i rukama padne na srču od čaša i flaša, ali je, na sreću, pored nje bio prijatelj, koji ju je u poslednjem momentu spasao - rekao je on.

Miličine drugarice počele su da vrište. Svi su skočili i samo je brzom reakcijom dečka koji je sedeo tik do nje sprečena katastrofa.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Dobro je prošla...

- Njen prijatelj je rukom povukao Milicu tako da joj se staklo ne zarije u lice, iako je bilo bukvalno na milimetar od njega. U prvom momentu ona je bila u šoku i veoma uplašena. Tresle su joj se ruke, jer je tek nakon što je sve prošlo shvatila šta je moglo da joj se desi. Situacija nije bila nimalo naivna jer je ceo pod bio prekriven staklom, a budući da se radi o poznatoj osobi, svi prisutni u restoranu su gledali šta se dešava - dodao je on.

Menadžment restorana brzo je reagovao, izvinio se pevačici i njeni prijateljima, a kako bi ublažili neprijatnost ponudili su joj da cela večera bude na račun kuće. Milica je, pak, to odbila.

- Milica ima traume od tada i veoma je obazriva, pa kada posećuje restorane, po nekoliko minuta proverava da li je mesto na koje će sesti stabilno i u kakvom je stanju - kaže jedna drugarica poznate pevačice.

Milica nije želela da komentariše ovu situaciju. Naglasila je da je voljna da razgovara samo o lepim stvarima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading