(VIDEO) Izazvala suze: Prva izjava Jelene Karleuše nakon Divnine smrti!

Autor:

Zabava

28.03.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša skinula je crninu za majkom, pa se u crno-beloj haljini i dubokim belim čizmama pojavila na snimanju "Zvezda Granda", gde je već godinama član ekipe žirija. Sve vreme snimanja nije skidala naočare za sunce, a kratku kosu začešljala je u stranu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Veliki povratak JK posle smrti majke...

Očevici kažu da je sve vreme bila nervozna, ali i te kako oštra prema kandidatima, bez dlake na jeziku - u njenom stilu. Ništa je nije omelo, niti joj promaklo.

- Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: 'Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš'. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi - rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Popović joj rekao da se vrati kada oseti potrebu...

- Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu - zaključio je on.

Na samom početku, kada se pojavila i zauzela svoje mesto, Jelena je bila pozdravljena veliki aplauzom.

- Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam 'comeback'. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine - izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim osmijeh tvoj baš dobro ti stoji ❤ #jelenakarleusa

A post shared by JELENA KARLEUSA - FAN PAGE (@mega.zvezda.jk) on Mar 27, 2019 at 10:36am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading