Dea Đurđević kolima hitne pomoći napustila VMA!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

26.03.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević, koja je skoro dva meseca bila na Vojnomedicinskoj ustanovi posle teške povrede kada je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, jutros je kolima hitne pomoći prevezena na ortopediju Kliničkog centra.

RepublikaFoto: wikimedia.org/e-stock: M. RAFAILOVIĆ
Dea Đurđević je još u bolnici od teške saobraćajne nesreće...

Iz sanitetskih kola u pratnji medicinsnkog osoblja, majke i verenika Dea Đurđević je sa VMA prebačena na Institut za ortopedijsku hirurgiju i traumatologiju Kliničkog centra.

Sa osmehom na licu Deu su dovezli u Institut, a majka je koračala odmah iza nje. Hrabra Dea je sve vreme bila rapoložena.

Podsetimo, Deu je 7. februara u ranim jutarnjim satima, kada je krenula na posao, udario autobus kod KBC "Dragiša Mišović" i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Vrhunski srpski stručnjaci operisali su je na VMA i od tada se Dea nalazi u bolnici. Niko nije očekivao lak oporavak, ali hrabra Dea hrabri sve oko sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading