Lukas i Šerifovićka se posvađali oko devojke!

Autor:

Zabava

25.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas i njegova koleginica Marija Šerifović žestoko su se isprozivali nakon što se ispostavio da su oboje bacili oko na istu devojku, pa su jedno drugom uputili niz uvreda!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/D. KADIĆ
Lukas i Šerifovićeva zaratili oko devojke...

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Mariji i Aci se dopala ista devojka još dok su zajedno žirirali u "Zvezdama Granda", pa je koškanje počelo čim su shvatili da se u isto vreme dopisuju sa dotičnom osobom, te je njihovo dugogodišnje prijateljstvo na ozbiljnom testu sve do danas.

- Kada se kamere na snimanjima ugase, Marija i Aca su stari drugari koji su privatno u vrlo dobrim odnosima. Iako Šerifovićka retko sa kolegama i prijateljima komentariše svoj ljubavni život, često se šali u situacijama kada joj se neko svidi, pa svoje najbliže obavesti kada na nekoga baci oko. Međutim, ovoga puta se sve zakomplikovalo kada su Marija i Aca sedeli zajedno na piću i sasvim slučajno shvatili da im se sviđa ista lepotica - priča naš izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas...

Kako dalje saznajemo, evrovizijska pobednica se više od mesec dana dopisivala sa devojkom koju je upoznala dok je snimanje popularnog muzičkog takmičenja trajalo u "Grand produkciji", a haos je nastao kada se ispostavilo da se dotična devojka privatno čula i sa Lukasom.

Lukas je Mariji u jednom trenutku rekao: Šta se ti guraš oko nje kad nemaš onu stvar

- Marija i Aca su se sasvim slučajno dotakli teme koja se tiče njihovih emotivnih partnera dok su sedeli u jednom kafiću, pa su kroz razgovor shvatili da im se dopada ista devojka. Marija i Aca su potom jedno drugom počeli da pokazuju dokaze i dopisivanja koja jasno ukazuju na to da dotična ženska osoba nekoliko nedelja odgovara na poruke i Lukasu i Šerifovićki. Sujeta je među pevačima odmah proradila, pa su Marija i Aca krenuli da se prepucavaju. Folker je u jednom momentu Mariji rekao: "Šta se ti sad guraš oko nje kad ionako nemaš onu stvar!" Ta rečenica je Mariju mnogo razljutila, pa je uzvratila Aci rečima: "Kakve to veze ima?! Ti tu stvar imaš, pa je ne koristiš". Aca je posle ovih reči drčno ustao sa stolice i Mariji rekao da nema nameru da se sa njom prepucava, ali je ostao ljut isto kao i Marija, tako da ni dan-danas ne razgovaraju - otkrio nam je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija Šerifović...

Pozvali smo Acu i Mariju kako bismo ih pitali za komentar i potvrdili naša saznanja, ali se oni nisu javljali na brojeve poznate redakciji sve do zaključenja broja.

Podsećamo, Marija je nedavno u intervjuu za naš list otkrila da je bez partnera, ali da postoji mogućnost da uplovi u vezu od koje ni sama ne zna šta može da očekuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading