Žena mu neće dati razvod: Andreana mesecim šetala oženjenog, a evo šta kaže njeno okruženje!

Autor: Alo.rs

Zabava

24.03.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić, pevačica i kuma Darka Lazića našla se u centru skandala kada je za medije progovorila supruga pevačicinog dečka i otkrila sve o prevari muža i njegove ljubavnice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Pevačica u centru skandala... Marko Milošević sa suprugom Marinom

Čekićeva je nakon intervjua u kom ju je Marina Milošević optužila da joj je preotela supruga, objavila saopštenje u kom je optužila svog bivšeg muža Ivana Miladinovića da je ovim pokušao da je uništi i da je sve njegovo maslo.

Andreana je i dalje u vezi sa Markom Miloševićem, o kom njene komšije govore samo lepe stvari, kao i o njoj:

- Viđao sam je mnogo puta, ali joj se nikada nisam javio, niti ona meni, jer se ne poznajemo. Evo, u onoj sivoj zgradi živi Andreana, često je tu. Ali pratim njen rad i volim kako peva - rekao je u prolazu mladić koji se vraćao iz kupovine.

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Mihajlović
Andreana za sve ošptužila bivšeg supruga Ivana Miladinovića

- Pa šta ako je s oženjenim? Da je njegov brak valjao, ne bi varao tu ženu. Čim su on i Andreana javno zajedno i ne kriju se, znači da će on okončati ono što je bilo pre nje - rekla je iskreno jedna komšinica, ali i dodala da je pevačicinog novog izabranika već viđala u kraju.

- On je onako visok, lep, crn, baš joj priliči. Bio je ovde taj njen novi momak, viđala sam ih zajedno - priznala je komšinica iz pevačicine ulice. 

- S kim se ona je*e, njena je stvar. Ona je dobra cica, odlično izgleda i još bolje peva. Viđam je stalno, vozi crni džip, uvek je fina i nasmejana, uljudno se javi. Znam da je radila mnoge plastične operacije, ali se to na njoj ništa ne vidi. Ima silikone, radila je nos, usne, ali sve sa merom i ukusom. Nije kao neke druge. Andreana je lepa i šarmantna, dobra je devojka. Šta ima ko o njoj loše da kaže - ispričao je njen komšija i kolega muzičar.

Foto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Viđaju ih u komšiluku kod nje... Andreana i Marko

Sa druge strane, supruga Marka Miloševića, Marina, još je zakonita žena Andreaninog sadašnjeg dečka i ona ne namerava da se razvede, pa će Andreana morati da se zadovolji ulogom ljubavnice.

- Nikada se neću razvesti - kratko je izjavila Miloševićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojkan

25.03.2019 18:54

Treba doneti Zakon protiv švalerisanja. Rasturači tudjih brakova da se osude na zatvor.

Odgovori 15 1
Anđela

26.03.2019 16:10

Nemoralna švalerka rastura tudji brak. Ko je podržava neka očekuje da se time bavi njegova supruga, sestra, ćerka.....

Sweti

09.11.2019 20:30

Covek se zaljubio,tek kad se njegova zena tako zaljubi u nekoga onda ce ga shvatiti! Niko nije nicija imovina da se razumemo a ona se stalno vadi na dete..a u stvari je povredjena!