Sloba ubeđen: Moguće je da je Kija izmislila dečka!

Autor: Svet

Zabava

23.03.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović nikako ne može da prihvati da njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar ima dečka, i u nekoliko navrata sugerisao je da je ona moža to izmislila.

Foto: dailymotion.com
Poludeće kad čuje šta njen bivši priča... Kija i Sloba

Kija je, s druge strane, isticala da njen dečko ne živi u Srbiji kao i da je biznismen. A s obzirom na to da ga niko nije video, čak ni Radanović s kojim ona provodi dosta vremena, što na snimanjima "Pinkovih zvezda", što privatno, Sloba je izrazio sumnju da taj dečko postoji.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Neprestano se svađaju... Sloba i Kija

Radanović je u nekoliko navrata pričao kako sumnja u postojanje Kristininog dečka, a sada je to i ponovio:

- Nije me upoznala i nemam pojma ko je i da li je stvaran - priznao je Sloba u jednom intervju, što će iznenaditi mnoge, a ono što je dodao prava je senzacija na estradnom nebu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Ubeđen da Kija nema dečka... Sloba

- Moguće je da je izmislila, a možda i nije, šanse su pola  -pola, zaključio je Sloba.

Ono što intrigira mnoge, jeste da li će ovaj nekadašnji bračni par, formalno više ne, mada pred crkovm i dalje u braku, pronaći put pomirenja.

- Nema šanse, imamo mnogo nesuglasica i mnogo toga je iza nas preko čega bismo morali da pređemo. Ne znam šta bi to moglo da se desi pa da sve zaboravimo i krenemo ispočetka. Ja nemam devojku i dalje sam slobodan kao ptica na grani - iskren je bio Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neno

23.03.2019 09:55

Opet izmislila dečka.

Odgovori 11 1